גלילת תמרים

המצרכים הדרושים:

500 ג' תמרים ללא גלעין
200 ג' חמאה או חמאת גיי
250 ג' פטיבר מקמח מלא – אפשר בטעם חרובים
50 ג' שקדים טחונים
1/2 כוס קוקוס טחון
ניר פרגמנט


אופן ההכנה:

ממיסים בסיר קטן את התמרים עם החמאה ומצננים,
מרסקים את הפטיבר לחתיכות ומוסיפים לתערובת התמרים והשקדים.
פורסים נייר פרגמנט ולוקחים גוש מהעיסה ומפזרים באמצע הגוש קוקוס, יוצרים נקניק ומגלגלים את נייר הפרגמנט עליו.
ומקפיאים וחותכים לפרוסות.
סה"כ נוצרים 3 גלילי תמרים

אביטל סבג - שפית של בריאות

הרשמה לעדכונים מהאתר

הרשמו לרשימת הדיוור של פיקפיק ותקבלו
עדכונים מאיתנו למייל ולפייסבוק שלכם. >>

יעוץ אישי

יש לכם שאלות? רוצים לקבל ייעוץ אישי?
מלאו את פרטיכם ונשמח לעזור לכם. >>
כל הזכויות שמורות לפיקפיק 2010 | תקנון ותנאי שימוש
נבנה ע"י כתום