מרק עדשים עשיר

המצרכים הדרושים:

500 גרם עדשים שחורים קטנים
½ ק' דלעת
סלרי אמריקאי
5 פרסה- לוף- כרישה
חבילת עגבניות שרי
חב' כוסברה
 3שיני שום
כפית כמון
כפית כורכום
כפית מלח ים
כף שמן זית
סיר מרק
מים מעל גובה המצרכים כ 4 ליטר


אופן ההכנה:

משרים את  העדשים לילה קודם,
שוטפים  היטב את הפרסה והסלרי  וקוצצים אותם  לעיגולים,
מקפיצים אותם בסיר עם כף שמן זית עד  שמתרככים
קוצצים את יתר המצרכים: דלעת לקוביות, עגבניות שרי חותכים לשניים,והכוסברה לאחר שטיפה קוצצים גס,
מוסיפים את התבלינים מוסיפים את המים ומבשלים למשך שעתיים על להבה נמוכה לאחר שהבאנו לרתיחה .
ניתן לגרוס את המרק  לאוהבים מרקים בעלי טקסטורה  חלקה .

אביטל סבג - שפית של בריאות

הרשמה לעדכונים מהאתר

הרשמו לרשימת הדיוור של פיקפיק ותקבלו
עדכונים מאיתנו למייל ולפייסבוק שלכם. >>

יעוץ אישי

יש לכם שאלות? רוצים לקבל ייעוץ אישי?
מלאו את פרטיכם ונשמח לעזור לכם. >>
כל הזכויות שמורות לפיקפיק 2010 | תקנון ותנאי שימוש
נבנה ע"י כתום