מרק עדשים מוקרם

המצרכים הדרושים:

500 גרם עדשים שחורים קטנים
6 שיני שום
עגבניה
אצבע גי'נג'ר
כפית כמון
כפית פלפל
2 כפיות קארי
כפית מלח  גס
כף שמן זית
סיר מרק
מים מעל גובה המצרכים כ 4 ליטר


אופן ההכנה:

משרים את העדשים לילה קודם,
מגרדים את העגבניה, שום, גי'נג'ר ,
ומטגנים קלות בסיר המרק יחד עם כף שמן זית ,
מוסיפים את העדשים והמים ומבשלים לפחות למשך שעתיים על להבה נמוכה לאחר הרתיחה.
ניתן לגרוס את המרק לאוהבים מרקים בעלי טקסטורה חלקה .

אביטל סבג - שפית של בריאות

הרשמה לעדכונים מהאתר

הרשמו לרשימת הדיוור של פיקפיק ותקבלו
עדכונים מאיתנו למייל ולפייסבוק שלכם. >>

יעוץ אישי

יש לכם שאלות? רוצים לקבל ייעוץ אישי?
מלאו את פרטיכם ונשמח לעזור לכם. >>
כל הזכויות שמורות לפיקפיק 2010 | תקנון ותנאי שימוש
נבנה ע"י כתום