מרק דלעת ופלפלים אביבי

המצרכים הדרושים

½ ק' דלעת
6 פלפלים אדומים
סלרי אמריקאי שלם
כוס כוסברה טרייה (לא חובה)
1 כפית כורכום
1 כפית פלפל שחור
1 כפית קימל טחון
5 שיני שום
1 בצל
2 כפות מלח ים
1 כף שמן זית
3 ליטר מים

אופן ההכנה

מסירים את קליפת הבצל וקוצצים את  לקוביות.
מכניסים לסיר המרק יחד עם שמן הזית ומאדים עד שמזהיב .
שוטפים ומסירים את קליפת הדלעת וחותכים לקוביות.
שוטפים את הפלפלים ומסירים את הגרעינים הלבנים מהמרכז וחותכים לרצועות.
קוצצים את הסלרי  ומוסיפים יחד עם הדלעת לסיר המרק יחד עם התבלינים מערבבים היטב ומוסיפים את המים ומבשלים למשך שעה ,
מוסיפים את הכוסברה ולתת  למרק להתבשל לעוד  10 דקות נוספות .
טוחנים את המרק לעיסה אחידה
בזמן ההגשה ניתן להוסיף טיפת לימון מוסיף המון!!!

אביטל סבג - שפית של בריאות 

הרשמה לעדכונים מהאתר

הרשמו לרשימת הדיוור של פיקפיק ותקבלו
עדכונים מאיתנו למייל ולפייסבוק שלכם. >>

יעוץ אישי

יש לכם שאלות? רוצים לקבל ייעוץ אישי?
מלאו את פרטיכם ונשמח לעזור לכם. >>
כל הזכויות שמורות לפיקפיק 2010 | תקנון ותנאי שימוש
נבנה ע"י כתום